EST. 2002

Feltámad az Italmoto

Az ötvenes évek egyik legendás, de azóta a süllyeszt?be veszett olasz kismotorgyártója, az Italmoto – a jogtulajdonos Italiana Veicoli társaság révén – bejelentette, feltámasztja a márkát és hozzálát egy teljesen olasz brand újjáépítésének, ami a világpiacon is megállja a helyét. Az ambiciózus tervek alfája és omegája, hogy a termékek h?ek legyenek a „Made in Italy” védjegyhez, az alkatrészválasztástól a végs? összeszerelésig.

Italmoto 2013

Klikk a képre! Galéria nyílik!

Az Italmoto els? körben két új robogóval, egy minimotorral és egy elektromos moped-családdal lép színre: a robogók az S Classic illetve az S Sport nevet viselik majd, ötvenes, százhuszonötös és százötvenes blokkal, 3 és 10 LE közötti névleges teljesítménnyel. A minimotor neve SW 50, és készülhet egy krosszbringa is, szintén ötven (49,8) köbös, 7 lóer?re optimalizálva.

Az Italmoto igyekszik a lehet? legkisebb környezeti terheléssel gyártani és termékeiket is amennyire lehet, alacsony károsanyag-kibocsátással és üzemanyagfogyasztással kiküldeni a közútra. Dolgoznak egy 125-ös illetve 250-es „rendes” motoron is, de a majdani zászlóshajó egy innovatív, benzin-hidrogénhajtású hibridrobogó lesz, ami több, mint 100 km-t tesz majd meg egyetlen liter benzinnel. Ezt el?reláthatólag novemberben, a milánói Eicma motorkiállításon gurítják a közönség elé. 

ugrás fel