EST. 2002

Fociunió a 125-ben

A holland Seedorf már jópár éve részese a gyorsasági cirkusznak. Most eldöntötte, hogy meger?síti csapatát, méghozzá úgy, hogy társául fogadja egykori madridi csapattársát, a brazil Roberto Carlost.

Tavaly Hector Barbera négy futamgy?zelmet aratott, s az összetett második helyén – ezüstöt ér? pozícióban – zárt Dovizioso mögött. Az ígéretes eredmények után a Seedorf RC3-ra átkeresztelt együttes labdarúgó tulajai még többet várnak. ‘A csúcsra szeretnénk fölérni, 2005-ben sikerülnie kell annak, ami tavaly kicsúszott a kezünk közül‘ mondta a holland válogatott, az Ajax, a Milan, az Inter és a Real Madrid csillaga.

A csapatban meg?rizte helyét a spanyol Alvaro Bautista, melléje pedig érkezett a mindössze tizenöt éves Aleix Espargaró, aki a 125-ös spanyol nemzeti bajnokság (CEV) bajnoki titulusával zsebében érkezik a világsorozatba.

Engem és Clarence-et is a gy?zni akarás filozófiája mozgat, ambiciózusak vagyunk és azt hiszem, ez segíteni fogja a pilótáinkat, hogy kibontakozzanak és megvalósítsák magukat mint sportolók és mint emberek.
Keményen dolgozunk, és ezért azt hiszem, jó évnek nézünk elébe‘ szólt Roby Carlos.

ugrás fel