EST. 2002

Frissül a Kawasaki Ninja 1000SX 2020-ban

A 2020-as Ninja 1000SX a sikeres sport-túra platform negyedik generációja. Tisztább kibocsátás ugyanolyan nagyszerű teljesítmény mellett, sportosabb, dinamikusabb új stílus, egyoldali kipufogó és teljes LED-es világítás. Sport és túra képesség; a Ninja 1000SX valóban mindenből a legjobbat nyújtja.

A megnövekedett üléstér csak az egyik azon módosítások listáján, amely magában foglalja a tempomatot, a gyorsváltót, az integrált üzemmód választót, amely kombinálja a KTRC-t és a teljesítmény módot, valamint a 10,9 cm-es teljesen digitális színes TFT műszerfalat és az okostelefon csatlakoztathatóságot is – így ez a kifinomult Sport Tourer vonzóbb, mint valaha.

A teljesen új kipufogó rendszer 4-2-1 kialakításával hozzájárul az új Ninja 1000SX sportos megjelenéséhez. Ezzel az egy oldali kipugoval közel 2 kg-mal könnyebb a motor.

Az új burkolatok és egy teljesen új, egyoldalas kipufogódob a Ninja 1000SX sportosabb, dinamikusabb stílusát eredményezi, amely tükrözi versenyképességét és hozzájárul az Ninja család imázsának erősítéséhez.

A műszerfalba beépített Bluetooth chip lehetővé teszi a motorosoknak, hogy a járművükhöz kapcsolódhassanak vezeték nélkül. A RIDEOLOGY telefonos applikácó használatával számos olyan funkció érhető el, amely hozzájárul a tökéletesebb motorozási élményhez.

Számos funkció elérhető:

  • Jármű információk: üzemanyagszint, sebességmérő elérhető okostelefonon keresztül
  • Riding Log: útvonal és sebességadatok megtekinthetőek okostelefonnal-Telefon értesítések: ha hívás, üzenet vagy mail érkezik az okostelefonra, megjelenik a műszerfalon a kijelzőn
  • Általános beállítások: általános kijelző beállítások (preferált eszközök, dátum, dátum formátuma stb.) módosíthatóak okostelefonon keresztül
ugrás fel