EST. 2002

Futárok álma – River Indi elektromos robogó

Az indiai River gyártó bemutatta az Indi modellt, melynek megjelenése leginkább egy hatalmas koferre hasonlít. A négyzetes design a gyártó közlése alapján a SUV-k világát idézi, ahol a formát funkcionalitás követi.

Az Indi valóban a praktikus megoldások tárháza, de leginkább a tárolásban jár az élen. A teljes tárolókapacitás 55 liter, melyből 12 liter a kesztyűtartóban és 43 liter a nyereg alatt található. Ehhez az őrületes tároló kapacitáshoz teljesen sík padlózat párosul, amire bármit pakolhatunk, megkönnyítve a nagyobb tárgyak szállítását. Ha azonban még ez sem lenne elegendő, az Indi 40 literes oldaltáskákat és 25 literes hátsó dobozt is képes fogadni, így összesen 120 literre növelhető a tárolókapacitás.

A LED világítás és a gyári beépített bukókeret épp úgy praktikus kiegészítő a kategóriában legnagyobbként hirdetett nyeregfelület.

A 9.1 lóerős erőforrást egy 4 kWh kapacitású akkumulátor látja, amely 120 km-es hatótávolságra elegendő energiát biztosít. A töltési idő 5 óra 80%-ig, ráadásul egyszerű háztartási konnektorban tölthető, míg a motor végsebessége eléri a 90 km/órát.

River Indie forgalmazása augusztusban indul, kezdetben India piacon. Arról sajnos nincs információ, hogy az európai piacra is érkezik a termékből.

ugrás fel