EST. 2002

GSX-R Klub Kupa díjkiosztó

A két ünnep között tartotta díjkiosztóját a GSXR Klub. Az immár harmadik éve megrendezett verseny helyezettjei, díjazottjai szép számban látogattak el a Full-Gas budapesti szalonjába, amely otthont adott az eseménynek. A díjak átvétele mellett a résztvevőknek alkalmuk volt meghallgatni a jövő évi terveket majd egy jó hangulatú beszélgetés keretében elmondhatták véleményüket, hogyan lehetne még jobbá tenni ezt a sorozatot.

Ha már a sorozatot említjük, 2006 folyamán hat verseny összesített eredménye alapján született a végeredmény. A versenyeket a Hungaroring a Pannoniaring és a rijekai pálya aszfaltcsíkján bonyolították. A versenyekkel egy napon azonban egyszerű pályamotorozáson is részt lehetett venni, ha valaki még nem akarta rajthoz állva megmérettetni magát.

Sokan választják ezt a pályázási lehetőséget, hiszen az elmúlt években ez volt a legolcsóbb módja a pályamotorozásnak. A tavalyi évben egy gixer tulajdonosnak a tagsági díjjal együtt 41.000 forintot kellett leszurkolnia a 6 alkalomért, ami 9 nap motorozást jelentett beleértve a versenyen való részvételt is! Viszont azok sincsenek kizárva ebből a lehetőségből, akik nem GSXR-el motoroznak. Ők pártoló tagként némi felár ellenében ugyan úgy részt vehetnek az eseményeken. Aki ismeri a pályanapok díjait, annak nem kell tovább magyarázni a jó hangulat mellett miért népszerűek a Klubnapok….

A 2007-es programról, amint végleges lesz hírt adunk!

Az eredménytáblát itt letöltheted!

ugrás fel