EST. 2002

Harley-Davidson GMC Sierra Pickup

A HD rengeteg változást és terméket jelentet be az elmúlt hónapokban. Teljes erőből ráfordulnak az elektromos motorok gyártására, hogy csak a lényegesebbeket emeljük ki.

Most egy húszéves együttműködést mondtak fel, melyet a Ford céggel közösen raktak össze a múltban és logózott egyedi F-150 SuperCab gyártásara vonatkozott.

Az idei évtől azonban General Motors Company, ismertebb nevén GMC lesz az új partner, aki egyből be is mutatott két igencsak markáns verziót. Az átalakításokat egy Toscana nevű cég végezte Elkhartban, akik 65 különböző részen módosították az eredeti Sierra modellt.

A több mint harmincéves átépítési tapasztalattal rendelkező cég munkája igen csak meggyőző lett. A 22” kerekek megjelenése a Fat-Boy kerekeikre hajaz, míg a hűtőrács egy Bar & Shield betét tartalmaz, mely a HD logójának próbálja beemelni a megjelenésbe.

A világítás természetesen LED, ahogy a hangzás sem maradhatott szárazon, a két alumínium véget találunk a hátsó lökhárító alatt.

Az esztétikán kívül nagyobb kerekek, BDS felfüggesztés-emelés is található. A belső térben diszkréten de több helyen is megjelenik a HD logója. Az átépített verzió két színben és 250 példányos szériában lesz elérhető ( Summit White vagy Satin Steel Metallic ).

A három éves 36.000 mérföldes garancia mellé egyedi árcédula is jár. Ha valaki valódi HD stílust szeretne, annak 94995 dollárt kell magával vinnie a kiválasztott GMC kereskedésbe.

ugrás fel