EST. 2002

Harley-Davidson Forty-Eight

A Harley-Davidson neve ezúttal nem a gazdasági rovatban kap helyet, de nem ám. Új modellt mutatott be Milwaukee, méghozzá egy házi legenda újragondolását, a Sportster 1200-ét. Benne egy Evolution V-Twin blokk ESPFI befecskendezéssel és jókora nyomatékkal. Érdekes helyre, a kormány alá helyezték föl a tükröket, az irányjelz?ket meg a villára.

A dizájn hamisítatlanul hádé, kiemelend? a majd’ nyolc (7,95) literes üzemanyagtank rajta, de új az eddigiekhez képest mélyen ül?, egyszeményes nyereg (710 mm). A visszapillantó tükrök egyedi elhelyezése, a fényezés-krómozás világisága, a letisztrult vonalvezetés? hátsó sárhányó, az impozáns gumiabroncsok – amolyan amerikaiasan tökélyre törekv? projekt ez a Forty-Eight, de hát ez cseppet sem baj. Süllyesztettek a kormányon is, ami esetünkben egy szintén figyelmet érdeml? custom alkatrész. Listaára 10.800 euró, ötszázzal több, mint a Sportster 1200 alapváltozata.


Hirdessen n?vel!, milwaukee-i módra. Az világos, hogy a reklámok igyekeznek egy idealizált képet belemanipulálni az emberek agyába, de a farmernadrágos lány, aki egy hatalmas ablakon bámul ki bánatosan egy Sportster nyergéb?l, félmeztelenül – ez nem biztos, hogy els?re mindenkinek átjön. Vagy valami mást csinál azzal a motorkerékpárral? És lehet, hogy nem is bánatos?

ugrás fel