EST. 2002

Harmadszor is SV Kupa

Az előző két évben nagy sikert aratott Suzuki SV Kupa amatőr versenysorozat idén is folytatódik. Az SV Club által szervezett versenyek a Pannóniaringen és a Hungaroringen kerülnek megrendezésre 650-es és 1000-es kategóriában. A két kategória versenye közös futamban kerül megrendezésre, viszont értékelésére külön kerül sor.

A műszaki szabályok egy pár kivételtől (idom, fék, hűtő) eltekintve megegyeznek a superstock kategória szabályaival. A versenysorozat futamain kizárólag azok az amatőr versenyzők vehetnek részt, akik befizették az éves SV Club tagsági díjat, a pályanapok részvételi díját és rendelkeznek MAMS „C” licenc-el és biztosítással.

Azok, akik a teljes évadot befizetik, vagy minden versenyen elindulnak az év végén egy sorsoláson vesznek részt, ahol a támogatók által felajánlott értékes tárgynyeremények kerülnek kisorsolásra.

2007. évi versenynaptár

április 07. szombat – Hungaroring pályanap
április 08. vasárnap – Hungaroring I.futam, pályanap
május 02. szerda -Pannóniaring II.futam, pályanap
május 28. hétfő – Hungaroring III.futam
június 23-24 Hungaroring szombat-vasárnap SU-CSA-MO-TA Országos SV Találkozó
július 06. péntek -Pannóniaring IV. futam, pályanap
augusztus 02. csütörtök – Pannóniaring V. futam, pályanap
szeptember 13. csütörtök – Pannóniaring VI. futam, pályanap

Az SV Club várja azokat az SV, TL tulajdonosokat is, akik zárt pályákon biztonságos körülmények között szeretnék megtanulni az ideális íveket, féktávokat, melyek elsajátításában segítséget nyújtanak a már tapasztaltabb, rutinosabb versenyzők, ehhez MAMS licenc nem szükségeltetik

Minden egyes verseny köré túrát is szervez a klub, így azok is bepillanthatnak a versenyzés rejtelmeibe, akiket csak az erdei kanyargós szerpentinek hoznak lázba. A megújult www.svclub.hu honlapon részletesebb információkat is találtok, minden érdeklődött sok szeretettel várnak a szervezők!

További info:
Miseta Péter: svpetee@svclub.hu tel: 06-20-575-7548
Papp György: gyuri@svclub.hu tel: 06-70-458-0829

 

ugrás fel