EST. 2002

Hasznos holmik

Vannak dolgok amik törvényszerűek. Vagy mégsem? Eddig elképzelhetetlen volt, hogy 40 fokban az ember ne izzadjon a motoros cuccában. A német Technolit cég megtalálta a megoldást. Természetesen nem csak ezen a téren léptek előre, így íme pár termék, mely már az Elit Racing Service-nél meg is vásárolhatóak. Azt hiszem magát a Technolitot nem kell bemutatni, a szerszám gyártás terén a piacvezetők közé tartozik. Filozófiájuk: Járni a világot, figyelni a tehetséges embereket majd azokkal együtt dolgozva előállni valamivel, amivel eddig senki.

A motor Check Up is így került a piacra. Ügyes magyar ember kitalálta, nagy Német cég finanszírozta. Egyedülálló és sokszor haznos termékről van szó. Viccesen hangzik, de egy terhességi teszthez hasonlít a legjobban. Egy speciális papír lap, melyre egy csepp meleg motorolajat kell juttatni, várni egy kicsit és az eredményt összehasonlítani a mellékelt ábrákkal. A folt színieből, formájából… könnyű megállapítani, hogy mennyire elhasznált az olaj, mennyi benzint tartalmaz, jutott-e bele kondenzvíz…

Is mindezt otthon mindenki maga, ezer forintos nagyságrendért ellenőrizheti. Hogy ne legyen koszos a kezed szintén a Technolit termékét tudjuk ajánlani, a speciális bevonatú és mosható szerelő kesztyűit. Áruk nem fog földhöz vágni senkit, elfér bárhol, így veled lehet egy tankolás, vagy légnyomás ellenőrzés alkalmával is, hisz a magyar kutakon ritka a kesztyű, de még a törlő papír is. Ha netán elfelejtetted a kesztyűdet felvenni és összekented a kezed, akkor se kell aggódni, hisz a kis kiszerelsű ipari célra fejlesztett nagy tisztító hatású, de a kezet mégis kímélő mosószer is veled lehet bárhol. És a lényeg még csak most jön.

A már fentiekben említett izzadásgátlók. Külön spray kapható lábra és gél a kézre. A spray-vel nem kell mást tenni, mint minden alkalommal a lábat lefújni és már mehet is az ember. A kézre alkalmazható gél se sokkal bonyolultabb, egy borsónyi adagot kell megfelelően felvinni várni pár pillanatot és már lehet is a kesztyűbe bújni. Azt, hogy a termék jó és működik, nem nekem kell hajtogatni…Ki kell próbálni. Itt mindössze pár száz, vagy ezer forintos tételről van szó, amit próba címszó alatt bárki megengedhet magának. Amennyiben sikerül felkeltenünk az érdeklődésed, keresd fel az Elit Racing Service-t ott bővebb felvilágosítást nyújtanak, sőt most ott akár Cordura ruhád vízlepergető képességét is növelheted a Techolit impregnáló spryjével.

Elérhetőségek

Cím: Budapest, Üllői Út 206.

Telefon: 06-1-281-54-17 vagy 06-20-591-85-71

Nyitva: Hétfő – Péntek 10-18 óráig

ugrás fel