EST. 2002

Haydon nem indult a németországi második futamon

James a rajtrács 24. helyér?l indult, és felküzdötte magát a 15. helyre, majd szinte már kézzel fogható közelségben volt a 13. hely mikor a pálya leggyorsabb kanyarjában motorja sebességváltója kiugrott az egyik fokozatból, és kicsúszott a pályáról. Az angol versenyz? saját lábán hagyta el a baleset helyszínét, de szemmel láthatóan reszketett és horzsolások nyomait viselte, valamint kificamodott a bokája és a csuklója. Mindezt csak tetézte, hogy a két héttel ezel?tti monzai futamon szerzett sérülései sem múltak még el teljesen.

‘Egészen jól éreztem magam, és jól ment a verseny addig, míg a motor ki nem ugrott a sebességb?l. Megpróbáltam leugrani róla, de ennek az lett az eredménye, hogy 100 km/órás sebességgel végigcsúsztam a kavicságyon. Sajnos semmiféleképpen nem tudok a délutáni futamon részt venni.’ – nyilatkozta Haydon.

Csapattársa, Troy Corser 12. helyen ért célba FP1-es gépével, egy meglehet?sen magányosan végigmotorozott futam után, amelyet sorban kilencedszerre Neil Hodgson nyert.

ugrás fel