Hirdetés
Kezdőoldal Bemutató Hivatalos Rossi és Lorenzo replikák

Hivatalos Rossi és Lorenzo replikák

Hirdetés

Ha ön éppen új R1 vásárlását tervezte, plusz megveszekedett Rossi, netán Lorenzo drukker, valamint az a fajta polgártárs, aki mindig azon siránkozik, hogy ajj, bárcsak pár száz kilométerrel nyugatabbra született volna, akkor kérjük, ne olvasson tovább, mert garantáltan meg fogja ütni a hangvillás guta.

A Yamaha Motor France ugyanis kétszer két darab Fiat Yamaha replikát készített, egyet Vale, egyet Jorge színeiben. 19.900 eurós áron kínálják a négy motort, azaz több mint 4100 euróval többért, mint a nem-replikákat, de a nem kicsit vaskosabb árcédula azért többet tartalmaz némi plusz festéknél.

A szerencsés négy, akik között kisorsolják majd a motorokat (már most sokkal több rendelés érkezett be), egész hétvégés, két személy részére szóló VIP belép?ket kap a francia MotoGP futamra. Itt aztán majd magától Rossitól és Lorenzótól vehetik át a kulcsokat a verseny el?tti este, a yamahás átadási bulin, ahol valószín?leg azt a – természetesen szintén replika – bukósisakot is aláíratják majd kedvenceikkel, amit a motorhoz kapnak. Az ajándék Fiat Yamaha csapatpólót pedig már meg sem említjük.

És, mivel a Yamaha Motor France ilyen jó fej, motoronként ezer eurót ajánlott fel a Riders for Health alapítványnak a befolyt vételárakból. Most ezek után mondja valaki, hogy nem lenne szívesen gazdag francia motor?rült!