EST. 2002

Honda CBR250RR

Egy új fehér színnel bővül a kis CBR palettája. A gyártó nem titkoltan a Yamaha R25 és a Kawasaki Ninja 250 ellenfeleinek szánja a modellt.

Bár az árfekvése magasabb mint a két említett típusé, könnyen bejöhet a Honda számítása. A kéthengeres 4 ütemű erőforrás és a motor kidolgozottsága elegendő lehet arra, hogy bevegye az ázsiai piacokat. Ráadásul a Honda ABS rendszerrel és anélkül is kínálja az új modellt, az ABS nélküli modell ára már jóval versenyképesebb.

A motor megjelenése és arányai egy 1000 sportmotorral is felveszik a versenyt, ahogy a műszerezettség is kiváló jelzővel illethető. Az eddigi színek ( Anchor Graymetalic, Mat Gunpowder Black Metalic és a Honda Racing Red) és a Repsol Edition most kibővült egy gyönyörű gyöngyház fényezésű verzióval.

A 250RR minden „Hondajóval” ellett látva. Az első felfüggesztés Upside Down, a hátsó Pro-Link rendszer, míg a motortérben DOHC motor duruzsol PGM-FI rendszerrel az alacsony fogyasztás érdekében. Ezen felül LED fényszórók és izgalmas kipufogó dobok emelik a motor értékét.

A modell népszerűségét mutatja, hogy pár hónap alatt rengeteg átépítés ( pimpelés) készült és vannak köztük igazán jók is.

Fotó: young-machine.com, maxabaout

ugrás fel