EST. 2002

Honda CT125 Hunter Cub – szerelmesek lettünk

A motorépítésben talán az a legjobb, hogy kreatív elmék olyan dolgokra vállalkoznak, amikre egy normál felhasználó sosem gondolna. A mostani bemutatóban egy olyan Honda robogót mutatunk be, ami azonnal belopta magát a szívünkbe. A világ legkeresettebb motorkerékpárja a Honda Super Cub-ot építették át némi Scrambler jegyekkel megtolva, úgy hogy egy használható de egyedi megjelenésű motor jött létre.

Minden olyan dolgot leszedtek a motorról, ami feleslegesnek tűnt a letisztult Scrambler motorok jegyeihez. Megnövelték a rugóutat, felül vezették el a kipufogó csövet. Nehéz eldönteni, hogy egy vintage motor ébredt újra Csipkerózsika álmából, vagy egy teljesen új fejlesztést látunk.

Ami a legjobb az átépítésben, hogy egy tökéletesen használható motor jött létre, ami egyaránt jó földutakra és városi használatra. Ugyan csak egy személyes de cserébe hátra tehetünk egy jókora dobozt, ha dolgozni vagy utazni szeretnénk vele. A LED alapú világítás a krossz motorokra emlékeztető lábtartó mind azt mutatja, hogy nem csak a látványról szól az új verzió.

A Super Cub motorja 9 lóerőt és 11 Nm nyomatékot képes leadni az egyhengeres erőforrásból. A teljesítmény pont elegendő arra, hogy Európa úthálózatán vagy városaiban kényelmesen motorozzunk.

ugrás fel