EST. 2002

Honda Power Sports Concept MAD Edition CB500S

Las Vegasban a a SEMA kiállításon mutatták be ezt a Honda koncepciót ami igazából egy CB500 átépítés. MAD-Industries álltal jegyzet munka meglep? már csak azért is mert els? ránézésre mi sem gondoltuk volna, hogy egy CB500-as van átdolgozva. A modell egy igazán jó választás kezd?knek vagy olyan motorosoknak akik jól kezelhet? és megbizható motorokat kedvelik ( soros kéthenger, 48 LE ). Ez az átépítés igazán jó példa arra, hogy nem kell mindig komoly nagy motorokban vagy ritka kiadásokban gondolkodni ha az ember áté?ítésre szánja magát. Egy CB500-as is lehet igazán vonzó és egyedi ha jól nyúlunk a témához és tudjuk mit kell kicserélni rááadásul az átépítésnek van egy markáns koncepciója és mi attól nem térünk el.

 Honda CB500S átépítés

A MAD csapapta a fekete szín mellett pár alap dologgal kezdte. Lecserélték a kekeket füzött garniturára, változtattak az ülésen és igy egyböl egy kicsit Scrambleres lett a kis CB. Igaz els? ránézésre egyszemélyessé alakult a motor. Cross jelleg? lábtartókat kapott és a szponzorokat figyelembe véve egy Yoshimura kipufogót. Ezek után lecserélték az els? hátsó lámpát majd feltettek egy régi enduro kormányt és kész is az átépítés látvány része. Müködésileg a futóm?vet cserélték. Elöl egy CBR600RR 41mm-es felfüggesztése került míg hátra egy Öhlins gátlót raktak. Végül egy fék és kuplung kar és kész is vagyunk.

Sikerült egy remekül eltalált stílus elemekkel felruházott motort létrehozniuk. A sima fekete fényezést remekül feldobja a Lotus versenycsaptra emlékeztet? arany kombináció. 

ugrás fel