EST. 2002

Honda CBR1000RR TT LE: Hutchinson és McGuinness

Meghalt a Király, éljen a Király – mondtuk az idei Man szigeti Tourist Trophy után, hiszen a jeles sporteseményen Ian Hutchinson mindent megnyert, ami megnyerhet? volt.

Ezres CBR-RR-rel húzta be a Superbike, a Superstock és a Senior TT versenyt, hatszázassal pedig a Supersportot, emberfeletti teljesítményt nyújtva. Valóban lehengerl?, és nyilván a totális sikernek nagyon örül a Honda is, talán az egyetlen márkaként, amely valóban – gyári szinten – komolyan veszi az utcai versenyzést.

Nem is kellett oly’ sokat várni, hogy megérkezzenek a CBR1000RR speciális TT-változatai, Hutchinsonnak és a legendás John McGuinnessnek ajánlva. Az új rekorderé a fehér kivitel, a tankon és a farokidomon a Man szigeti pálya vonalvezetése figyel. McGuinnessé a sötét Honda, amely fényezésével egy korsó gyöngyöz? Guinness sört elevenít meg, tetején a habbal. Ezen is helyet szorítottak a pályarajznak, de kevésbé látványosan, oldalt.

A két motor jelenlegi tudásunk szerint csak a brit piacon lesz kapható, méghozzá ezer fontos felárral az alapmodellhez képest. Aki szereti a TT-t, vagy az ír sört, annak biztosan tetszik.

ugrás fel