EST. 2002

Honda: újdonságok az Intermoton

Az NSC50R robogót arra tervezték, hogy stílusával, agresszív kinézetével, hatékony üzemanyag-felhasználásával, min?ségi felépítésével, valamint a biztonságot adó Honda Kombinált Fékrendszerével megragadja a kétkeréken ingázó fiatalok figyelmét. A robogó az alábbi színekben érhet? el: Pearl White, Grey Metallic és a Repsol színben, utóbbi mintáját a Repsol Honda MotoGP gépe ihlette.

NSC50R

NSC50R

A CB1100 tervezése kiválóan ötvözi a klasszikus és a naked stílust, amelyben a modern technika valamint a megnyer? és barátságos teljesítmény 100%-san összekapcsolódik az id?tálló formavilággal. CB1100 légh?téses, soros négyhengeres er?forrása, miután lehengerl? sikert ért el a japán és ausztrál rajongók széles tárborában, bemutatkozik az európai piacon is.

CB1100

CB1100

Klikk a képre! Galéria nyílik!

A CRF450R: a Dakar-rali világába új riválisként a Honda is bekapcsolódik. Ez az els? gyári támogatással épült modell 1989 óta, amely a CRF450X alapjaira építve a Dakar-raliban színre lép. A rali világába való betörés nem pusztán a vágyott els? helyezés megszerzésére irányul egy sorozat-gyártású modellel, de nem titkolt célja, hogy az itt megszerzett tapasztalatokat hasznosítsa az enduró modellek gyártása során. 

CRF450R

CRF450R

Ott volt a standon továbbá a Special Edition Crosstourer: új grafika és matt, sötétített küls?, amely magába foglalja az els? villákat, a sárhányót és a hátsó részt, a 2012 eleje óta kapható 1200 köbös túraenduró modellen, az opcionálisan választható dupla-kuplungos váltóval szerelt változaton is. 

Special Edition Crosstourer

Special Edition Crosstourer

ugrás fel