EST. 2002

Husqvarna Concept 701

A korábban bemutatott 2014-es enduró- és krossz-modellpaletta (és a közelmúlt viharos tulajdonosváltása és a Husaberg beolvasztása) után az immár KTM-kézben lév? Husqvarna saját márkanév alatt prezentált egy koncepciómotort a milánói motoros seregszemlén.

Husqvarna Concept 701

Husqvarna Concept 701

Bár az olaszok ellenérzése nagyobb, mint valaha az új tulajjal szemben, a 701 Concept elegáns megjelenésével leny?gözte a közönséget, a reakciók egyértelm?en pozitívak.

‘World First’ – ez a fed?neve még a prototípusnak, ezzel is aláhúzva az egyediséget és a projekt fontosságát. Könnyen lehet, hogy szériamotor lesz bel?le, mert ha a menedzsment célja a közönség szondázása volt, akkor akár ma elkezdhetnék a gyártást. Kifinomult design és érdekes tervezési és stilisztikai megoldások jellemzik (nézzük csak például azt a – speciális tapadásnövel? bevonattal ellátott – nyerget, a minimalista vonalvezetést, a ledes fényszórót).

Husqvarna Concept 701

Husqvarna Concept 701

A blokk 690 köbcentis egyhengeres, 75 LE leadására képes, a felfüggesztéseket a WP szállítja, a váz egy ferde acél szerkezet, a fékeket a Brembo hozza.

ugrás fel