EST. 2002

Husqvarna XC-Kupa 2010

A Husqvarna magyarországi import?re és az XC Promo közös szervezésében egy ötfordulós Husqvarna cross-country (vagy ha úgy jobban tetszik: endúró-krossz) kupasorozat indul.

Amennyiben versenyz? alkat vagy és 2010-es Husqvarna terepmotort vásárolnál, akkor a Husqvarna XC-Kupa 2010-et neked találták ki! Akár kétütem? (WR 250 vagy WR 300), akár négyütem? (TE 250 vagy TE 450) 2010-es Husqvarnával kívánnál rajthoz állni, a kupasorozat által téged ér? kedvezmények értéke körülbelül fél millió forintra rúg majd!

A motor kiskereskedelmi áránál több százezer forinttal alacsonyabb vételár mellett két garnitúra Metzeler gumi, egy Husqvarna Factory motoros öltözék (mez és nadrág) vár rád, a versenyek nevezési díját sem kell befizetned, plusz további 15% szervizkedvezményben is részesülsz egyebek mellett.

Jelentkezési szándékodat 2009. december 15. el?tt a fenti plakáton található három e-mail cím egyikén jelezd, illetve a feltételek, kedvezmények, és a versenyek pontos id?pontjai és helyszíne iránt is ott érdekl?dhetsz.

ugrás fel