EST. 2002

Jerez: pofonok helyett nyilatkozatok

Persze nem mindenki boldog: Max Biaggi és Loris Capirossi más-más okok miatt vannak gödörben.

‘Nem szeretnék részleteket mesélni a futamomból, mert kinyílna a kés a zsebemben, amit nem volna jó’ így Massimiliano. ‘Amilyen állapotban elindultam ezen a versenyen, ennél szerényebb eredményt váram.
Nem vagyok megelégedve a felzárkózásommal sem, de der?s is vagyok, mert tudom, hogy a maximumot adtam az utolsó pillanatig. Ennél többet nem lehetett volna. Ilyen vezetési feltételekkel az a csoda, hogy nem estem el. Nagy kérd?jelek vannak bennem, és remélem nem csak bennem.’

Biaggi nagyon rejtélyes, ami azt illeti. Reméljük, hamarosan többet lehet majd tudni a dolgairól, mert az világos, hogy vannak bizonyos m?szaki hiányosságok a motorjával, ennek ellenére hat Honda van az els? nyolc hely valamelyikén.

Végezetül Capirossi. Szenved? arccal szállt le a motorról, és meditatív csöndbe vonul. A balszerencsés Spanyol Nagydíjat így kommentálta: ‘Megköszönöm a Clinica Mobilének, hogy versenykész állapotba hoztak.
Én megpróbáltam, de nem tudtam úgy kezelni a motort, ahogyan azt kell. Gondjaim voltak a váltóval, néha elváltottam, így arra koncentráltam, hogy befejezzem a versenyt. Három pontot viszek haza.’

ugrás fel