EST. 2002

Jön a CIV OHVALE Olasz Bajnokság záróhétvégéje

Vallelunga „Piero Taruffi” névre hallgató kiváló pályáján rendezik a CIV Junior 2018 utolsó, mindent eldöntő versenyhétvégéjét.

Rossi Moor, a Sport&Events Acedemy pilótájának kategóriájában, az OHVALE GP-0 160 cc-ben Edoardo ‘Edos’ Liguori a legesélyesebb a bajnoki címre, de a második helyért komoly csata várható, amelyben a magyar 10 éves pilótának is eltökélt szándéka a lehető legjobb teljesítményt nyújtani.

“Nagyon várom , hogy újra motoron legyek, sokat edzettem és készültem a záró futamokra. Mindent bele fogok adni, hogy én legyek az egyik leggyorsabb és mindenképpen szeretném elérni a dobogós helyezést az egész bajnokságban.” –mondta a Sport&Events Academy fiatal tehetsége.

„Az utolsó dupla versenyen a pódium a célunk, szeretnénk ha magyar versenyző TOP3-ban lenne a korosztály legkeményebb bajnokságában. Rossinak ez az első éve Európában és rengeteget fejlődött a szezon eleje óta, nagyon elégedett vagyok az egész éves teljesítményével” – harangozta be a hétvégét Stefano Favaro, a Sport&Events Management Academy alapítója.

A szombati napon 4 szabadedzésre lesz lehetősége a résztvevőknek, vasárnap pedig jönnek majd a kvalifikációk és a versenyek. Az első futam 14.45-től,a második 16.45-től kezdődik majd vasárnap.

Live steram: http://livetimingmulticiv.azurewebsites.net

ugrás fel