EST. 2002

Jubileumi Kawasaki ZX-10R Ninja 2015

A Ninja széria 1984-ben debütált, aminek idén pont harminc éve. Ennek alkalmából 2015 elején jubileumi, limitált darabszámú ZX-10R kerül a zöld szín? kereskedésekbe.

Az ünnepi modell ünnepi, Lime Green/Pearl Stardust White fényezéssel és jubileumi emblémákkal az oldalán örvendezik az elmúlt harminc évnek, valamint a hátsó rugóstag rugója is kawa-zöld színt kapott – és az ünnepi kiadás ezzel le is van rendezve.

 

Ami a m?szaki részleteket illet, a jubileumi, 2015-ös ZX-10R lényegében megegyezik a legutóbbi Ninjával, hiába remélünk ünnepi újdonságokat, váratlan fényezést, extra lóer?ket vagy spéci kipufogót. A Ninján Showa fordított els? teleszkópot és állítható hátsó rugóstagot találunk. A Showa kormánylengés-csillapító széria, a KIBS (Kawasaki Intelligent anti-lock Braking – az ABS és a blokk elektronikáját összekapcsoló, így a hatékonyabb fékezést segít? fékrendszer) opcionálisan választható. Ezen kívül a 2015-ös jubileumi Kawasaki ZX-10R a kipörgésgátló sport verzióját is megkapja, ami másodpercenként kétszáz adatot vizsgál, hogy a lehet? leggyorsabban tudjon alkalmazkodni a változó körülményekhez.

A jubileumi Kawasaki ZX-10R ára ABS-szel 11 200 euró lesz.

ugrás fel