EST. 2002

Jubileumi Brutalék az MV Agustától

Az MV Agusta is megünnepli, a maga módján, az olasz állam 150 éves jubileumát: a Garibaldi-féle függetlenségi harcok eredményeképpen 1861-ben kiáltották ki az egységes Itáliát, a mai formájában ismert Olaszországot. Nagy ünnep ez az egész népnek, és természetesen a motorgyárak sem hagyják ki a ziccert, ki így, ki úgy csempészi be palettájáraa másfél százados évfordulót.

Az MV a Brutale 990R modellt fazonírozza át némiképp: ezt az exkluzív motorkerékpárt százötven szerencsés tulajdonos érezheti majd magáénak. A nagy alkalomra egyszemélyes üléstakarót kap a Brutale, színeivel játszanak a dizájnerek, és azonnal felismerhet? az olasz nemzeti trikolorról, a 150-es számról, illetve a csak erre a 150 példányra jellemz? egyedi hasidomról. Számozottan adják át, rendelési sorrendben, a képen látható három alapszínben válaszhtató – potom 15,890 eurós vételáron.

És ha már az MV Agustánál tartunk, említsük meg a soron következ? új modelljüket is, az ezer köbös F4 sportmotor a gyár által a végletekig feltuningolt változatát, a 2012-es MV Agusta F4 RR Corsacortát! A világ egyik legszebb sportmotorjának új verzióját az ?szi seregszemlék alkalmával kapjuk majd kézhez. Soros négyhengeresének 201 lóer?t ígérnek, versenyszint? futóm?vekkel és fékekkel lesz megfejelve a ‘valaha gyártott leggyorsabb és leger?sebb’ MV Agusta. RR Corsacorta teaser videó itt:

ugrás fel