EST. 2002

Kawasaki Versys 1000 és SE – 2019

Akashi átdolgozta zászlóshajóját a túra kategóriában, a Versys megjelenésében és tatalmában is komoly frissülésen esett át.

Az új modell változásai a túrázóknak kedveznek, így a tempomat, teljes LED fényszórók, állítható plexi és 6 ponton működő IMU ami növeli az utazók biztonságát.

Az alap verzió mellett elérhető az SE modell is, ami elektronikus futóművel van szerelve. Az erőforrás mindkét verzió esetében megegyezik. Az elektronikus futómű ( KECS ) négy módban állítható, a lámpák kanyarodó fénnyel és magasság állítással is el vannak látva. A TFT kijelzőt összekapcsolhatjuk okostelefonunkkal.

A mérnökök átdolgozták a teljes kipufogó rendszer, az Euro 4 szabályainak is megfelelő kompaktabb méretben egy háromutas katalizátor dolgozik. A motor teljesítménye nem változott, így 120 LE / 9000 f/p-nél, amihez 102 Nm forgatónyomaték párosul 7500 f/p-nél.

A futómű terén is történtek előrelépések, az első 43 mm-es UPS teleszkóp szárak állíthatóak, míg a hátsó gátló keménységét is állíthatjuk kézzel. Összességében az alapmodell esetében optimálisabb beállítást ígér a gyártó. Az elektronikus felfüggesztést szintén a Showa szállítja.

Átdolgozták a fékrendszert is amit már IMU is figyel a Kawasaki saját fejlesztésű blokkolásgátló rendszerén keresztül. Az első fékrendszer 4 dugattyús radiális féknyergeket használ, 310 mm-es tárcsákkal párosítva. Hátul 1 dugattyús féknyereg és 250 mm-es tárcsa végzi dolgát.

A kipörgésgátló három szinten állítható, míg a gyújtástérkép 2 lehetőséget kínál az alap modellnél. Az SE esetében 4 lehetőség közül választhatunk ( Sport, Road, Rain, Rider-testreszabható ) és gyorsváltóval is el van látva a modell.

Az Alap modell esetében új fordulatszámmérő és egy fekete háttéren fehér betűvel megjelenítő LCD kijelzőt találunk. Az SE színes TFT kijelzőt használ és választhatunk két előre beállított séma közül is. Az egységhez kacsolhatjuk okostelefonunkat is.

A plexi esetében, az alap modell 60 mm-es úttal rendelkező kézi mozgatású lehetőséget, míg az SE elektronikus és 40mm-es mozgási utat kínál. A 12 voltos csatlakozó mind két modell esetében elérhető alapfelszereltség. Azonban a kanyarkövető fényszóró és a speciális fényezés már csak az SE modellhez jár.

A Versys 1000 fehér vagy narancs, az SE változat zöld vagy fehér színben kapható.

Rendelhető extrák:

LED ködlámpák

Kézvédők

Bukógomba

Hűtőtakaró

Kofferek

ugrás fel