EST. 2002

Két új Cub koncepció érkezik a Hondától

A Honda Cubot valószín?leg senkinek nem kell bemutatni. Az ?s-Honda legfrissebb kiadása legutóbb 2009-ben jelent meg az újdonságok palettáján, az akkori Tokyo Motor Show-n EV Cub koncepció formájában. Amivel a gyártó idén októberre készül, szinte szó szerint megegyezik azzal. És bár hivatalosan továbbra is csak koncepció, azért sejthet?, hogy az elektromos robogó lassan eléri a sorozatgyártás fázisát.

Néhány apróbb változtatás: az els? lámpa már nem az a furcsa kék LED-es dolog, az els? kerékbe épített er?forrás is a múlté, és új, egykarú leng?villát találunk rajta.

Hogy miért lesz jó a Honda EV Cub? A szokásos dolgok miatt: rövidtávú közlekedésre tökéletes, mivel könnyen kezelhet? és gazdaságos a használata. Azzal, hogy az akkumulátor lekerült a motor középs?, alsó részébe, lejjebb került a súlypont és könnyebbé vált a fel- és leszállás. Ráadásul az akkumulátor nem csak otthoni, hagyományos konnektorról tölthet?, hanem kivehet? is, ami praktikus és környezettudatos.

A Honda azokra is gondol, akiknek ez az irány egyel?re túl zöld. A Super Cub koncepció nagyjából ugyanezt tudja, csak hagyományos, benzin hajtotta blokkal. Ez a változat az igazi, klasszikus Super Cub néhány, a kor elvárásainak megfelel? frissítéssel.

Szeretjük, hogy a klassz dolgok ellenállnak az id? múlásának.

ugrás fel