EST. 2002

Két új modellt mutat be Harley-Davidson tavasszal

A HD, bels? hagyományaihoz híven már tavaly augusztusban közzétette új modellkínálatát, azonban a szezon kezdetére is tartogatott két meglepetést. A Breakout igazi prémiumkategóriás motor, 240-es hátsó gumival, masszív teleszkóppal és rövid sárvéd?kkel.

Softail Breakout

Klikk a képre! Galéria nyílik!

Különös ismertet?jegyei az egyedi vonalvezetés? tank, a drag bar kormány, a Twin Cam 103 blokk és rengeteg króm, de megérnek egy misét a hatvanas-hetvenes évek drag racerjeit idéz?, Gasser-stílusú felnik. Vivid Black, Big Blue Pearl és Ember Red Sunglo fantázianev? fényezésekkel kínálják, 20.900 euró az európai listaár – szép összeg.

Dyna Street Bob Special Edition

Dyna Street Bob Special Edition

Ennek alig háromnegyedéért, potom 15 ezer euróért már akár hozzájuthatunk a bobber-stílusú Street Bob Special Edition modellhez (ez kb. egy ezressel több, mint a Twin Cam 96-os és fékasszisztens nélküli szériaváltozat). Limitált példányszámban, a gyári sutom-program keretében építették meg – 1.690 köbös Twin Cam 103 er?forrással szerelik, szériában ABS-szel, klasszikus Big Blue Pearl/Vivid Black színkombinációban pompázik. 

Klikk a képre! Galéria nyílik!

ugrás fel