EST. 2002

Kezd?dik a szezon Talmácsinak (is)

Ugyan március 10-e még messzebb van, azonban Talmácsi Gábor és új csapata számára a mai napon megkezd?dik a szezon, és a VB els? futamáig már nem is lesz megállás. Talma és menedzsere, Stefano a hétvégén Spanyolországba utazott, ahol el?ször a jerezi pályán lesz teszt, majd haza sem jönnek, hiszen a valenciai aszfalton folytatódik az ismerkedés az új versenygéppel. Mindez februárban sem lesz másként.

A magyar motoros teszt-naptára rendesen telve van, alig tölt itthon néhány napot a vb kezdéséig, de ez ellen természetesen semmi ellenvetése nincs. A csapat minden lehet?séget megad Talmának, hogy Apriliájával összeszokva kezdhesse az idei szezont Katarban.

Tervezett tesztek

: Január. 22-24. – Jerez de la Frontera. Január. 27-28. – Valencia. Február. 8-9. – Catalunya vagy Február. 12-13. – Valencia. Február vége – IRTA teszt, Jerez. Március 1-3. – IRTA teszt, Katar

Talmáék vasárnap délután érkeztek meg Jerezbe, ahol napsütés és 18 fok várta ?ket. Ami már most biztos, hogy holnap egyetlen 125 cc-s gyári Aprilia versenyz? sem kezdi meg a körözést a pályán, mert néhány létfontosságú alkatrész késve érkezik.

ugrás fel