EST. 2002

KTM 250 SX-F Troy Lee Design Edition

Az osztrákok bemutatták a KTM250 SX-F modell Toy Lee Design kiadását. A motorban az ismert 250 cm3-es erőforrás található, mely 5 sebességes váltóval dolgozik. A futóművet a cég saját leányvállalata szállítja, a WP XACT fordított 48 as szárral szerelt villákhoz, egy 300 mm mozgó monoschock rúgóstag lett beépítve. A motor 99 kgos tömegét, elöl 260 mm-es, hátul 220 mm-es tárcsákat használó fékrendszer állítja a homokba.

Akkor nézzük miben különbözik a különleges kiadás. Ami azonnal szembetűnik az a design, jól eltalált vizuális hatás a Troy Lee Design Red Bull KTM Factory Racing Team színeiből lett összeállítva.

A technikai módosítások között érdemes felsorolni, az első tárcsát védő burkolatot, az Akrapovic kipufogót és a Hinson fedelet. Az alsó védelemről egy robusztus kialakítású, de karbon alapú kompozit haspáncél gondoskodik. A motorhoz természetesen megkapjuk a KTM saját fejlesztésű Connectivity egységét, mellyel az SX-F felfüggesztéseit okostelefonról állíthatjuk be a myKTM alkalmazás segítségével. Ezen felül, a Troy Lee Edition CNC-vel megmunkált narancssárga eloxált agyakat és DID DirtStar fűzött felniket használ. A kereken Dunlop Geomax MX33-as abroncsok lapulnak.

Végül pedig az ár, ami meglepően jó ajánlatnak tűnik, az extra kiadás 1000 dollárral kerül többe, mint az alapkivitel.

ugrás fel