EST. 2002

Lenovo Ducati 5 laptop – cél a szórakozás

A két cég már évek óta stratégiai partner, így nem meglepő, hogy a 2020-as CES kiállításon egy egyedi terméket mutatott be a népszerű IT gyártó.

A laptop a Microsoft Windows 10-es operációs rendszerével érkezik, 8 GB DDR4-es memóriával szerelve, 1 TB SSD tároló kapacítással. A 14 hüvelykes notebook kijelzője ( IPS ) 1920×1080 pixel felbontásra képes, a kijelzőbe természetesen egy HD webkamerát találunk, míg a videokártyát az alaplapra integrálták.

A gyors bejelentkezésért ujjlenyomat-olvasó, a nagyobb felhasználói élményért pedig háttérvilágítással rendelkező billentyűzet felel. Annak sem kell csalódnia, aki a hangzás területén szereti a minőséget, mivel a különleges kiadás Dolby Audio rendszerrel kerül a boltok polcaira.

Az akkumulátor 12 órás működést és gyors töltési lehetőséget ígér. Tehát tényleg motorosok veszik az eszközt akkor minden olyan fontos részletet megtalálnak, ami szórakozásukhoz vagy munkájukhoz szükséges lehet.

Majdnem lehagytuk a gyors adatátvitelt, pedig egy paddokkban egy adatmásolás sebessége kulcsfontosságú lehet. A Ducat5 USB-C porttal rendelkezik akár 10 Gbps sebességű adatátvitelre is képes. Ezzel és a különleges megjelenéssel már egyedi és teljes a kép. Az olasz márka szerelmesei biztosan imádni fogják a konfigurációt és a terméket.

A termék ára 899 euró

Bővebb infó és fotók : Lenovo

ugrás fel