EST. 2002

Lezárult az SV Kupa 2006 évi sorozata

Mindenki nagyon komolyan készült az idei utolsó versenyére, többen is szép eredménnyel akartak búcsúzni a szezontól. A borongós időjárás ellenére szép számban gyülekeztek a V2 tulajdonosok a boxutcában A gépátvételt követően 6X30 perc állt a versenyzők részére, hogy a legjobb idővel kvalifikálhassák magukat a 17.30-kor kezdődő  versenyre a Motorshow1 Nagydíjra. Az időmérők során több kiváló eredmény születet, a 650-es kategóriában Méry Roland 2:17-es míg az 1000-es kategóriában Greksa Attila 2:10-es idővel új SV pályacsúcsot állított fel! A verseny nagyon kiélezett küzdelmet hozott, hiszen most dőltek el az év végi összesített helyezések is.

Az 1000-es kategória dobogósai

Az 650-es kategória dobogósai

Az 1000-es kategóriában a rajt-cél győzelmet aratott Greksa Attila. Őt jó pár körig követte egy négyes boly, amelyből Pál József lassan leszakadozott kézsérülése miatt, míg Balogh Gábor az ötödik körben hibázott, így lecsúszott a dobogóról. A dobogó második fokára az ismét jól szereplő Chira Kornél állhatott fel, és az élete harmadik versenyén rajthoz álló Schulz Teofil lett a harmadik. A 650-es kategóriában győzött Méry Roland, bár végig vezette a versenyt, de a motor váltóhibája miatt egy pár körig megszorongatta őt Kardos Dániel, aki második lett. Gyurka Krisztián a verseny vége felé nagy hajrába kezdett, de már nem tudott felzárkózni hozzájuk, harmadik lett. A versenyzők teljesítményét az is növeli, hogy a 8 körös versenyből négyet sárga-piros csíkos zászló alatt azaz csúszós körülmények között (szemerkélő esőben) tették meg.

Egy fantasztikus, izgalmakkal teli verseny évadot tudhatunk magunkénak, köszönet érte a versenyzőknek és a szervezőknek. Reméljük, hogy 2007-ben még többen vesznek részt a pályanapjainkon, versenyeinken.

Végeredmény

650-es kategória
1. Méry Roland
2. Pál Zoltán
3. Gyurka Krisztián

1000-es kategória
1. Greksa Attila
2. Pál József
3. Balogh Gábor

További információ

Miseta Péter
Mobil: 06-20-575-7548
E-mail: svpetee@svclub.hu
Web:
www.svcup.com

ugrás fel