EST. 2002

Lorenzo és Spies is indulnak Motegiben

A motegi Japán Nagydíj idei megrendezésével szembehelyezked? ellenállás egyik vezéralakja, Jorge Lorenzo elindul a versenyen, megcáfolva ezzel önnönmaga korábbi szavait. Mentségére legyen mondva, a korábban ugyancsak határozott nemet mondó Casey Stoner (és vele együtt minden hondás) ott lesz a Twin Ringen – nem teljesen önszántukból, nyilván, sokkal inkább a gyártók nyomására.

Valentino Rossi esetében nem lehetünk teljesen biztosak a dolgunkban, ? nemrég tette hozzá a magáét a Motegi-topikhoz, szintén elzárkózva a versenyzést?l – mivel azonban az ? kenyéradója nem japán, a bajnokságban pedig nem oszt, nem szoroz, miként szerepel a Ducati Motegiben, el tudjuk képzelni, hogy Rossi valóban távol marad. Mindenesetre ez is ki fog derülni hamarosan.

‘A Yamaha gyári csapat mindkét versenyz?je, Jorge Lorenzo és Ben Spies is rendesen el fognak indulni a MotoGP világbajnokság 15. fordulóján Japánban, október 2-án’ – írja a közlemény. A Yamaha Factory Racing az 50. jubileumra készített fehér-vörös szerelésben lép pályára a sporteseményen. Várjuk a többi csapat reakcióját… A motegi háttérsugárzás jegyz?könyve korábbról itt.

ugrás fel