EST. 2002

Macio visszatér: ott lesz Katarban a Dornasakival

Fény az alagút végén (és remélhet?leg nem a vonat az) Marco Melandrinak… a Kawasaki gyári szint? kivonulása óta járja kálváriáját Macio, aki mindenképpen elindul a MotoGP 2009-es kiírásában, bár kétes technikai háttérrel és nyilvánvalóan nem a bajnoki cím reményében. A sepangi tesztelést kihagyta az olasz versenyz?, és nagy kérdés volt, mikor ülhet legközelebb nyeregbe, már ha egyáltalán.

Mindenekel?tt azonban egy bejelentés a motoros részér?l: elindul egy újabb Speedcar versenyen, ezúttal Dubaiban, február 27-28-án, a széria negyedik állomásán. Nagyon belejött a srác, és a katari eredményeket ismerve nem is volna egy rossz irány számára a stock car, bár kétség nem fér hozzá, motoron szívesebben látjuk mindannyian. A kocsiverseny után azonnal láthatjuk is, hiszen – csatlakozva GP-s pajtásaihoz – Marco ott lesz, ott lehet a Losailon és három napon át ismerkedhet a privát motor nyújtotta realitásokkal.

A mozgalmas és sok szempontból borzalmas téli szünet során Melandri személyes Facebook-oldala valóságos kis mini-sajtóügynökségbe ment át, a sportoló beszámolt edzésmunkájáról, mindennapjairól, hangot adott véleményének. Egyik legintenzívebb edzési módozata a jó öreg motokrossz volt, mások mellett Toni Cairolival is mentek együtt a télen. ‘Kikapcsoltam mindent, nem volt más, csak a motorozás.’ Az akarás, a küzdeni tudás nem hagyott alább!

ugrás fel