Hirdetés
Kezdőoldal Sporthírek sporthirek-motogp Martinez visszavárja Talmácsit

Martinez visszavárja Talmácsit

HirdetésTalmácsi kiszállása váratlanul érte az egész Balatonring csapatot, amely szintén sajtótájékoztatott. Le Mans-ban az együttes f?nöke, Jorge Aspar Martinez úr elmondta, miként vélekedik a kialakult helyzetr?l.

‘Profi pályafutása során mindenki azt tesz, amit helyesnek érez. Gábor nagyszer? versenyz?, ezt az eredményei mutatják, de azt hiszem, nagy hibát követett el’ – mondta, hozzátéve: mivel szeretné továbbra is csapatában tudni a magyart, kísérletet tesznek, hogy visszahívják a piros-fehér-zöld szín? 250 köbcentis Apriliára. Ennek érdekében a franciaországi verseny után szeretne személyesen Budapesten tárgyalni a folytatásról.

Nem is érti

‘Megpróbálom, mert szeretnék tovább dolgozni vele. Minden m?szaki támogatást, csapatot és alkatrészt meg tudok adni neki, de a döntést neki kell meghoznia.’ Talmácsi esetleges eligazolásával kapcsolatban annyi hangzott el, figyelem: ‘Magától értet?d?en Gábor nem mehet el egy másik csapathoz, hiszen a jogai nálunk vannak erre az évre.’ A Le Mans-i Francia Nagydíjon a spanyol Angel Rodriguez ül a megüresedett motoron.