EST. 2002

Max Biaggi vs Ducati GP13

Biaggi papa lassan nagyobb médiasztár lesz, mint mikor aktív versenyz? volt és komoly eredményeket ért el. Egész pályafutása során nehezen bírt a médiával, alig foglalkozott komoly pr-építéssel. Azonban az elmúlt egy évben valami hihetetlennek t?n? változáson ment át és szinte nem telik el hét, hogy Max ne jelenne meg az olasz sajtóban valamilyen tervével. Ami természetesen mindig ködös és leginkább csak utal valamire, amib?l csak valóra válhat valami. De ki tudja.

Max Biaggi Ducati MotoGP 2013

Legutolsó ilyen jelleg?, közösségi médiában felreppentett hír, hogy tesztelni fogja a Ducati GP motorját. Sokan természetesen többet láttak már a dologban, mint egy sima meghívást.

A Pramac Racing Team valóban biztosította a motort a Mugellón. és a római születés?, de Monte Carlóban él? motorosunk frissen felépült hírgépezete máris tovább dolgozik.

Max Biaggi Ducati MotoGP 2013

Alig várjuk a jöv?hetet amikor felreppen majd a hír, hogy Max és Borgo Panigale valami ennél sokkal konkrétabban töri a fejét. Mert persze mi is szívesen látnánk a Kalózt újra a GP mez?nyében, akár csak egy szabadkártya erejéig is.

Max Biaggi Ducati MotoGP 2013

ugrás fel