EST. 2002

McCoy papa jöhet az FB Corséhez

Hopper a papírforma szerint versenyképes AMA- és a vélhet?en annyira azért nem kimondottan versenyképes MotoGP-kontraktus közül az el?bbit választotta, ami miatt most persze sokaknak keser? a szája íze. F?leg az FB Corse gárdának, akik már jóideje sikerkommunikálták John ‘leigazolását’.

És valóban, már szinte mindenki számára úgy t?nt, hogy megegyeztek egymással, az amerikánus azonban ezt másképp gondolta – nem tudhatjuk mindazonáltal, hogy mennyire volt a döntés Hopkinsé, mennyiben az útját egyenget? menedzsmenté, illetve minden úgy volt-e, ahogy az olaszok mesélik.

Az irokéz dizájn már a múlté, de a szlájd még megy

Mindez azonban most már nyolcadrangú kérdés, hiszen az FB nyerge üres – és jöhet az ilyenkor szkoványos össznépi totózás, hogy ki tülhet rá. A csapat határozottan állítja, azonnal megtalálták a megfelel? személyt egy ‘élversenyz? személyében, aki óriási tapasztalattal rendelkezik a világbajnokságról, de kilétét csak a hivatalos csapatbemutató alkalmával fedjük fel.’

Az ausztrál motoonline.com internetes lap máris tudni véli, ki a szerencsés nyertes – Garry McCoy. Ami azt illeti, illik rá a személyleírás, aki ráadásul nem hosszabbított a BE1 Triumph alakulattal a Supersportban 2010-re. Kezeljük fenntartásokkal a pletyka-hírt, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jöv? – fenruár 11-én a minden kiderül pilótakérdésben.

ugrás fel