EST. 2002

Megújul a Kymco Xciting S 400 maxiscooter

Szeptembertől kapható a tajvani gyártó 2019-es modellje. Hazánkban a Kymco még nem annyira erős szereplője a robogó piacnak, mint Európa nyugati országaiban. Az egyik legnépszerűbb kategóriában versenyző Xciting rendkívüli felszereltséggel és erős motorral követel helyet magának a piacon, megközelítőleg 6999 eurós áron.

Az új modellnél a gyártó elsődleges szempontja az volt, hogy magasabb felszereltségi szintet kínáljon az előző modell árszintjén. Az új típus újdonsága a Noodoe Navigation rendszer, ami a műszerfalba integrált GPS rendszert jelent, motorkerékpárokra fejlesztve. A rendszer az információkat , világosan, tömören, juttatja el a felhasználóhoz, figyelembe véve a rövid rendelkezésre álló időt, amivel a vezető rendelkezik.

 

A biztonság is fő szempont az új modellnél, a nappali fény mellett a teljes világítási rendszer LED technológiára épül. A fékrendszert átdolgozták és új radiális fékrendszer került a motorra, amit a Bosch 9.1 ABS rendszer támogat.

A motor erőssége azonban továbbra is az erőforrás, az ülés alatt egy 35.53 lóerős motort találunk, ami 6000 f/p mellett 38,4 Nm nyomatékot képes leadni. A nagyobb felszereltség mellett is megtudta őrizin a kategória legjobb Súly / teljesítmény arányát : 5,3 kg / CV.

Esztétikailag a Kymco Xciting S 400 remekül eltalált megjelenést kapott. A tervezőt Gianfelice Marascot az Origami művészeti papír figurák inspirálták, hogy kifinomult, geometrikus, éles de dinamikus megjelenést érjen el. A designhoz jól társul a matt kék szín.

A kényelem területén is érték változások a modellt, átdolgozták az üléspozíciót a jobb irányíthatóság és komfortérzet tükrében. A napi használati területek is finomodtak, két kesztyűtartót kapunk központi zárral, USB csatlakozóval. Az ülés kialakításnak köszönhetően zárt sisakot is elhelyezhetünk a csomagtérben, míg az ülés gerinctámasza 5 pozícióban állítható.

ugrás fel