EST. 2002

Megújult a Supertech csizma

Volt már a lábadon Alpinestars Supertech csuka? Ha igen, akkor tudod, hogy milyen nehézkesen sikerült belepréselned a lábad. Nem is beszélve a levételről. A védelemmel persze semmi kifogásod nem lehetett, hiszen az egyik legjobb versenycsizma a piacon, amire a MotoGP mezőnyének a fele, és az Alpinestars logo a garancia. De egy esetleges sérülés után csak pajszerrel, nem kevés szenvedés árán tudták a mentősök lefeszegetni a balesetet szenvedett motoros lábáról.

A régi…

Nem az A’starsról beszélnénk, ha nem tudta volna megoldani az ezt a kínos dolgot. Az éles szeműek már az év elején láthatták a márka egyik támogatottja, John Hopkins lábán az újdonságot, ami hivatalosan a hónap elején került kereskedelmi forgalomba a nemzetközi piacon. Hopper áldozatos tesztelő munkájának gyümölcsét pedig már az évad második felében a többi Alpinestarsos motoros is szívesen lábára öltötte.

… és az új

Első ránézésre csak finomításokon esett át a Supertech bakancs. Sokkal karcsúbb lett a boka résznél, ennek ellenére megőrizte merevségét, valamint kényelmesebbé és könnyebbé is varázsolták a dizájnerek. A problémás le és felvétel is gördülékenyebb folyamat lesz a jövőben, és talán annyira nyikorogni sem fog, mint elődje – bár erről csak egy tesztelés után tudnánk bővebben nyilatkozni.

Magyarországon a Pardi Motorsport hozza forgalomba az Alpinestars termékeket.

A Pardi Motorsport elérhetőségei

1143 BP. Hungária krt. 57
Tel: 06-1/363-23-48
web: www.pardi.hu
E-mail: hungaria@pardimotor.hu

1095 BP. Soroksari út 48-54
Tel: 06-1/555-8000
web: www.pardi.hu
E-mail: honda@pardimotor.hu

ugrás fel