EST. 2002

Metzeler Racetec SM K0

A Metzeler bemutatta legújabb versenyabroncsát, a Racetec SM K0-t. A Pirelli tulajdonban lév? gyártó már jelen van a piacon a típussal. Eddig a K1 és K2 keveréket használhatták a szupermotózás szerelmesei, a most megjelent K0 egy puhább keveréket jelöl.

Metzeler Racetec SM K0

A Metzeler mérnökei saját fejlesztés? Contour Modelling Technology szoftverük segítségével tervezték az új abroncsot. A lágyabb vegyület mellett a gumiabroncsok formája is egységes lett, aminek köszönhet?en a túlmelegedés fázisában az abroncs szinte teljes felületét azonos h? éri, ezzel magasabb tapadási értéket biztosítva. A gyártó információi alapján az új forma nem csak a melegedésre reagál másképp, de a stresszt is sokkal jobban kezeli, vagyis az er?sebb ráhatásokkal szemben is kiszámíthatóbb reakciókat produkál.

További pozitívum a jobb és egységesebb gumikopás, illetve az acélszerkezet nulla fokos kialakítása, aminek köszönhet?en optimális a huzaltávolság az abroncs szerkezetében. Ennek különlegesen nagy jelent?sége van a kigyorsításoknál, valamint nagy szerkezeti stabilitást biztosít gyors irányváltásnál is.

Metzeler Racetec SM K0

A típust hamarosan tesztelik a a World Supermoto Championship sorozatában.

A Metzeler Racetec SM K0 hátsó gumi elérhet? lesz 165/55 R17 és 160/60 R17 változatban, könnyen kombinálható a többi Racetec SM els? kerékkel.

ugrás fel