EST. 2002

Michael Dunlop csapatot váltott a TT edzések közepén

Michael Dunlop úgy döntött, elhagyja a Milwaukee Yamaha csapatát, és visszaült a BMW-re, miután csak szenvedett az idei Isle of Man TT edzésein a hangvillás motoron.

A North West 200 eredménye és a TT edzésid?k is elmaradtak a várakozásoktól, így az ír országúti versenyz? az edzések közben döntött úgy, hogy a Buildbase BMW színeiben folytatja az idei Isle of Mant egy BMW S1000RR-rel, ugyanolyannal, amivel tavaly is indult.

Dunlop ideje a szerdai edzésen három kör után csak a 13. volt, a sebessége 200,3 km/h Bruce Anstey 206,9 km/órájához képest.

Michael Dunlop Isle of Man TT

„Szeretném megköszönni a Milwaukee Yamahának, hogy bevettek a csapatukba, ?szintén sajnálom, hogy így kellett döntenem, de sajnos úgy gondolom, nincs több vesztegetni való id?nk, nincs id? versenyképessé válni, és felhozni a motort olyan szintre, amivel versenyeket tudunk nyerni’ – mondta Dunlop a döntés kapcsán.

Nagyszer? volt a 26 éves versenyz? tavalyi versenye a BMW S1000RR-rel. Idén a Superbike és a Senior TT versenyeken állhat rajthoz a Stuart Hicken vezette csapat motorjával. Ezen kívül Hunts MD Racing Honda Supersport motorjával is indul két futamon, és MD Racing BMW-jével a Superstock versenyen.

A versenyek szombaton lesznek.

Fotó: iomtt.com

ugrás fel