EST. 2002

Moto Guzzi V85 TT Travel

Az olasz gyártó „retro-trail” modellje felszereltebb mint valaha. A Travelnek nevéből fakadóan is a fő jellemzője az utazás.

Egy olyan motor mely képes kombinálni a kaland motorozás elemeit az utazással és nem kevés esztétikai elemmel. A Moto Guzzi jellemző tradicionális megjelenést tovább fokozza a sivatagi homok szín és a sok gyári túrázásra optimalizált kiegészítő.

Az erőssége mégis leginkább az ára lesz, a teljes menetfelszerelésért 12340 eurót kérnek tőlünk nyugatabbra. Ami még a magas euró árfolyam mellet is igen csak jó ár, egy ilyen kategóriájú motorért.

A modellt a 2019-es EICMA-n mutatták be, az oldalán található kofferek közül a jobb teljes értékű 37 literes, a bal csökkentett de így is 27 literes kapacitással bír. A Traveler az igényes utazóközönségnek készül, sok oldalú és magas szintű felszereltséggel látták el. Markolat fűtés, LED-es lámpák, multimédiás platform mobiltelefon csatlakoztatásához.

Három vezetési mód közül választhatunk: közút, eső, terep. Mind három mód aktívan együttműködik a motor ABS rendszerével. A változó terepre készített motor tapadásáról, a Michelin Anakee gumik gondoskodnak. Az erőforrás a már ismert 853 cm3-es V motor, mely 80 lóerőt és 80 Nm nyomatékot generál, ráadásul ennek 90%-át 3750 fordulat/perc környékén adja le.

A Moto Guzzi V85 TT egy igazán érdekes motor lehet a vásárlók számára, kiforrott technika, kellemes esztétikával, olyan alapfelszereltséggel mint a küllős kerék és értékes extrákkal. Ami pedig talán még inkább vonzó lesz, egy nagyon kellemes árcédulával.

ugrás fel