EST. 2002

MotoGP20 – megjelent az új verzió

A világbajnoksága hivatalos játéka két hónappal a tervezett megjelenési idő előtt mutatkozott be, a karantén helyzet sok elektronikus játék bemutatását hozta előrébb. A MotoGP 2020 tartalmazza az összes csapatot, versenyzőt, motorját és persze a pályákat is. Érdekesség, hogy olyan pályát is tartalmaz a játék, amin még egyetlen versenyt sem rendeztek. Az finnországi Kymiring-en elsőként a játékosok körözhetnek.

Az új játék fő fegyvere a továbbfejlesztett Neuron AI 2.0 mesterséges intelligencia. Az új rendszer valósághűbb visszajelzéseket ígér, beleértve a aerodinamikai kiegészítőket ( szárny ).

A második újítás a Historical Mode visszatérése, amiben a játékosoknak lehetősége van a „történelmi modellekkel” versenyezni. Továbbra is van lehetőség a karrier módban játszani, itt a játékosoknak lehetőségük nyílik kipróbálni magukat csapatvezetőként.

A MotoGP 20 2020. április 23-tól rendelhető meg a következő platformokon: PlayStation 4, Xbox One, Windows PC / STEAM, Google Stadia és Nintendo Switch.

Fotó és bővebb infó: motogpvideogame.com

ugrás fel