Hirdetés
Kezdőoldal Bemutató MV Agusta F3 RC World Supersport Replica

MV Agusta F3 RC World Supersport Replica

Hirdetés

Mindössze száz darab készül az RC (Reparto Corse) jelvénnyel ellátott, 675 köbcentis F3-ból, és 250 az F3 800 RC-b?l.

A különleges szériát az MV egyedi, pályára való alkatrészekkel szereli fel. Ilyenek például a tükrök helyét fed? alumínium kupakok, az eséskor törés nélkül felhajló fék- és kuplungkarok, az ergálból készült karok, lábtartók és verseny-hátsóállvány. A hátsó ülést csinos elem takarja, a rendszám tartója is alumínium, természetesen „Sport’ kivitel.

A legszembet?n?bb részlet a motoron a fényezése, amit a két versenyz? aláírása is kiegészít, Cluzelé a jobb, Zanettié a bal oldalon.
A motor mellé jár egy egyedi tábla is a sorozatszámmal, az MV Agusta vezére, Giovanni Castiglioni kézjegyével, ez igazolja a motor eredetét. A trikolor takaró ponyva a hab a tortán.

A 675 és a 800-as változat is Bosch 9 Plus Race ABS-szel van felszerelve, RLM-mel (Rear Wheel Lift-Up Mitigation – a hátsókerék elemelkedését gátló rendszer), és az MV saját gyorsváltójával. Ezeken kívül 43 mm Marzocchi teleszkópok, Sachs hátsó gátló, Nissin f?fékhengerek és Brembo M4.34 monoblock fékek szerepelnek a technikai infó rovatban. Az alumínium kerekeken Pirelli Diablo Rosso Corsa gumik feszülnek. Az áráról egyel?re nincs infónk.