EST. 2002

MV Augusta RC család

A versenyzésre is alkalmas kiegészítőkkel szerelt modellek a Brutale, Dragster, Turismo Veloce, F3 675 és a 800 valamint F4.

MV Agusta F4 RC

SC-Project kipufogórendszer és elektronika, aminek köszönhetően a teljesítmény 205 lóerőről 212 lóerőre emelkedett ( megnövelték a lökethosszt is ).

A 2019-es modell teljesen új színt kapott, a trikolór végig kíséri a motor vonalvezetését, a fekete betét pedig a sportosságot helyezi előtérbe.

MV Agusta F3 675 RC és F3 800 RC

Itt is megtaláljuk az SC-Project elektronikát és kipufogót, valamint a szénszálas idomokat. Ezenfelül mart fék és kuplung karok és limitált példányszámot hitelesítő igazolást is kapunk a modellekhez. A garázsban pedig saját ponyvával óvhatjuk a szennyeződéstől kedvencümket.

Dragster 800 RC

Kilenc küllős könnyített kerekek, 37-es szám ami az MV világbajnoki címeire utal, alul a szponzorok logóival. A motor tömege 160 kg, teljesítménye 150 LE. Itt is megtalálhatjuk az SC-Project kittet.

Brutale 800 RC

Karbon idomok, beleértve a sárvédőket, Benzintank oldalán található idomokat, műszerfal burkolatot. A kerek itt is pirosak és könnyítettek, valamint része a csomagnak az SC-Project kitt.

Turismo Fast RC

Végére maradt a túrázásra is alkalmas modell, ami az RC kittel már inkább hasonlít valamilyen utcai versenymotorra.

A motort SCS ( Smart Clutch System ) rendszerrel szerelik, ami az MV saját gyorsváltó rendszere. Ráadásul választhatunk, hogy használjuk hozzá a kezünket vagy teljesen átengedjük a rendszernek a működést. Itt is megtaláljuk a 37-es számot és a logókat, valamint az RC fényezést.

ugrás fel