EST. 2002

MV Augusta Rush 1000 – 208 lóerős Dragster

Jönnek az újdonságok az EICMA kiállításról és végre a gyártok kezdenek ráérezni a show ízére. Nem csak felhasználóbarát és jól használható motorokat láthatunk, őrült koncepciókkal párosítva, hanem olyan motorokat, amiket egyszerűen lehet létrehozni mégis eláll az ember lélegzete.

Jó irány lehet az MV által bemutatott Rush, ami a pár napja debütált Brutale 1000 módosított testvére. Az alapértelmezetten 208 lóerős teljesítményű erőforrást egy kis ECU programozással azonnal 212 lóerőre növelhető, ha egyáltalán van a módosításnak ilyen számok mellett bármi értelme is.

Rush iszonyatos kiegészítőkkel, és design-nal kerül az elkövetkező hónapokban a forgalomba. Le sem lehet írni, hogy mire érdemes odafigyelni mert minden alkatrész különleges. Elég ha csak a hátsó kereket ( kovácsolt alumínium némi szénnel kombozva ) vagy az SC Project által tervezet kipufogó csövet nézzük meg alaposabban. De ha ez sem lenne elegendő akkor kényeztessük szemeinket pár percig a hátsólámpa kivitelezésén. Az olasz design örök és nehezen elérhető szintjét láthatjuk életre kelni.

A motorban természetesen a teljes MV elektronikus armada jelen lesz, bele értve a MVICS befecskendező rendszertől az MV Ride alkalmazáson keresztül, amivel okostelefont csatlakoztathatunk a motorunkhoz.

A felfüggesztések elektronikus vezérlésű Öhlins modellekkel próbálják majd az úton tartani a bődületes erőt.

ugrás fel