EST. 2002

MV Vario – gombnyomásra állítható kormány és lábtartó magasság

Sokan szenvedünk attól, hogy a motorok „konfekció” méretben készülnek, ezért gyakran le kell mondanunk az általunk vágyott típusról. Akár azért mert kicsik vagy nagyok vagyunk, de sokszor előfordul az is, hogy egy túrán kényelmesebb üléspozícióra vágynánk.

Erre a problémára keresett megoldást az MV Vario kitalálója az MV Motorrad, a hidraulikus egységből és elektromos motorok segítségével mozgatható részek tökéletes ergonómiát ígérnek. A cég elsősorban utólagos kiegészítőket gyárt szinte minden komoly márkához, beleértve a lábtartókat, GPS konzolokat, stb.

A Vario rendszer lehetővé teszi, hogy néhány másodperc alatt egy teljesen más beállítást használjunk, egyetlen gomb megnyomásával. Így könnyen válthatunk a sportos és a túrázó vagy a városban bevált pozíciók között. A kormányon és a lábtartón elhelyezett, motorokhoz csatlakoztatott hidraulikus szivattyúknak köszönhetően a kormányon 70 mm-es, a lábtartónál 40 mm-es mozgástér áll rendelkezésünkre.

A kiegészítők ára a motor típustól függően változhat, a Vario kormány megközelítőleg 2300 euró, míg a lábtartó 1500 euróba kerül.

ugrás fel