EST. 2002

Pol Espargaro lehet Marc Marquez csapattársa a jövő évi szezontól

Úgy tűnik rövid életű volt a Marquez család egyesítése a gyári Hondánál, Alex már hetekkel ezelőtti nyilatkozatában aggódott, hogy lehetnek gondok a gyári hosszabbítással. Mivel testvére Marc rekord hosszúságú szerződést írt alá, az Ő helye biztosított.

A legújabb hírek szerint, melyet a motorsport.com oldal hozott nyilvánosságra a KTM csapat oszlopos tagja Pol Espargaro veheti át a helyét a csapatnál. Pol egy tehetséges versenyző, aki keményen küzdött a KTM csapat sikereiért. Az osztrák csapat szinte biztosan érezni fogja hiányát, azt még nem tudni kivel fogják pótolni az űrt. Jelenleg Pedrosa tesztpilótaként dolgozik a csapatnál, Ő azonban semmi utalást nem tett a visszatéressél kapcsolatban.

Pol Espargaro sem lesz könnyű helyzetben, igaz, hogy a világ legjobb versenyzője mellé szegődik, azonban könnyen juthat Lorenzo sorsára. Pont testvérének, Aleixnek volt egy komoly social platformon zajló csörtéje arról, hogy Marc Marquezt nem lehet megverni a saját motorjával csapaton belül. Lorenzo akkor komolyan bele állt és bizonyítani szeretett volna, az eredményt ismerjük.

Nyitókép : twitter

ugrás fel