EST. 2002

Pol Espergaro lelkesedéssel várja a következő MotoGP szezont Marc Marquez mellett

Pol álma már félig valóra vált, mikor meglátta háza teraszán a Honda RC213V-t. A másik félre márciusig várnia kell, mikor is bekapcsolhatja a V4-et és megteheti első köreit a Losail MotoGP teszten.

„Nagyon ideges leszek, remegni fogok és nem hiszem, hogy tudok majd aludni előtte. Ez egy olyan része az életemnek, amit már sokszor elképzeltem. Alig várom a motort. Azt hiszem ez egy olyan pillanata lesz az életemnek, amit nagyon szeretnék élvezni és mindig fogok rá emlékezni. „

A spanyol versenyző nem sajnálja, hogy felemelkedő ágban hagyta ott a KTM istállót. Fizikális és mentális csúcsán érkezik A HRC-be. Hosszú évek óta láttam, hogy a világ legjobb versenyzői ilyen színekkel nyernek címeket és futamokat. Alaposan szemügyre vettem az új motort, a méretei kisebbek mint az RC16 esetében, de a vezetési stílusa nagyon hasonló.

„Javítanom kell az eredményeimen, jó szezon volt, de lehetett volna jobb is, és mindent megteszek ennek érdekében. Az első év nem lesz könnyű, de nem azért jöttem a HRC-be, hogy a top 6-ért küzdjek., azért jöttem ide, hogy elérjem karrierjének célját és MotoGP világbajnok legyek. Marc Marquez jelenléte további ösztönzést ad, Amikor a világ egyik legnagyobb versenyzőjével harcolsz, sokkal gyorsabban fejlődsz. A legjobb módszer önmagad fejlesztésére, ha olyanok mellett vagy, akik gyorsabbak nálad.

ugrás fel