EST. 2002

Real Motorcentrum

A Real Motorcentrum Nyugat- Magyarország egyik legrégebbi motorkerékpár kereskedése. Több mint 15 éve foglalkoznak motorkerékpárokkal, 1995 óta hivatalos Honda-márkakereskedésként működnek, és azóta is folyamatosan az ország legjobb kereskedői közé tartoznak. A siker nem véletlen, hiszen a szolgáltatások színvonala is kiemelkedő, valamint azon kevés hazai motorkereskedések egyike, ahol motorkerékpárok bérbeadásával is foglalkoznak.

Jelenleg Északnyugat-Dunántúlt látja el Honda motorkerékpárokkal a Real Motorcentrum, mindezt kimagasló színvonalon, hiszen kiemelkedő értékesítési eredményeiket már többször is elismerte a Honda Hungary. Bemutatótermük Győr frekventált helyén, az M1-es autópályához közel, a 821-es számú főútvonal mellett helyezkedik el, ám a napokban nyílik a Real Motorcentrum újonnan épített motorszalonja, ahol európai színvonalon mutatják be a Honda teljes típuspalettáját, kezdve a robogóktól a sport- és túramotorokon át egészen a krosszmotorokig és a quadokig.

Az új épület mellett az eddigi szűkös parkolási lehetőségeket több mint 10 parkolóhellyel bővítették ki. A használt motorokat ezentúl különálló, 200 m2-es eladótérben árusítják, ahol bizományos értékesítésre külső motorokat is fogadnak. Az új és használt motort vásárlók mindenféle segítséget megkaphatnak az üzletben, helyben történik a hitel- és biztosítási ügyintézés, sőt egyedülálló módon még motorbérlésére is van lehetőség.

A Real Motorcentrum hivatalos Honda-márkaszerviz, a garanciális javításokon túl teljes körű szervizszolgáltatással várják a hondásokat, melyhez az alkatrészeket a szokásos 24-48 órán belül beszerzik. A Honda és a motorversenyzés elválaszthatatlan egymástól, így gondolják ezt a Real Motorcentrumban is. Saját krosszcsapatuk, a Real Honda Team évek óta jelen van a hazai versenysportban, idén MX1 kategóriában Kerner László és Czuni László, MX2 kategóriában Hujber Péter indul a csapat színeiben, míg az ifjúságot MX85 kategóriában Mekler Gergely képviseli. A kiváló sporteredmények az eladásokban is megmutatkoznak, hiszen minden bizonnyal ezeknek köszönhető, hogy a krosszmotor-értékesítés meghatározó szereplői lettek hazánkban.

Elérhet?ségek

9024 Győr, Hold út 14.
Motorértékesítés, -bérlés: (96) 528 387
Alkatrész-értékesítés: (96) 429 995
Szerviz: (96) 425 995
Telefax: (96) 528 386
info@realmotor.hu
www.realmotor.hu

Nyitva tartás: H-P: 8.00-17.00 SZ: 8.00-12.00

ugrás fel