EST. 2002

Rizit a King-Road Suzuki támogatja

Rizi aláírta támogatói szerződését a  King-Road Motors Suzuki márkakereskedéssel. Így 2007-ben a GSX-R Európa Kupán, mint a Magyar Suzuki ZRT és a Suzuki King-Road támogatottja veheti fel a versenyt ellenfeleivel. A King-Road  Suzuki-tól nem szokatlan, hogy tehetséges motorversenyzőket vesz pártfogásába, hiszen 2005-ben Kispataki Viktor majd Németh Balázs volt a kiválasztottjuk. A szerződés részleteit nem hozták nyilvánosságra de az biztosnak látszik hogy hosszú távon számolnak Gáborral.

– Szabó Pétertől a Suzuki King-Road tulajdonosától megtudtuk, hogy nem véletlenül esett Rizmayer Gáborra a választása, hiszen a 2006 – os Magyar GSX-R Kupa győztesét egy rendkívül rutinos versenyzőnek tartja. Hosszú távon számol Gáborral. Reményei szerint a GSX-R Európa Kupán kimagasló eredményeket fog elérni a versenyző.

– Gábor kérdésünkre elmondta, hogy nagyon elégedett mostani helyzetével. Büszke arra, hogy a Suzuki márkát képviselheti. Nagyon fontos számára hogy egy olyan elismert márkakereskedés támogatását élvezheti, mint a King-Road amely, régóta kimagasló szerepet vállal a Magyarországi motorsportban.

Rizmayer Gábor a szerződés aláírása után rögtön folytatta a felkészülést és elutazott Cartagenaba tesztelni. Támogatói jóvoltából az edzéseket azzal a GSX-R 750-es motorral végezheti amely, kiköpött mása annak a gépnek, amivel a Superbike sorozat keretein belül megrendezendő Suzuki GSX-R Európa Kupán fog versenyezni. Számára a spanyolországi versenypálya egy nagyon fontos helyszín volt már tavaly is, hiszen itt rendezték az utolsó Stock 600 Európa bajnoki futamot, amelyen a dobogó legfelső fokán végzett. Kíváncsian várjuk a teszt eredményeit.

Team Suzuki

ugrás fel