EST. 2002

Ronin Oishi Yoshio a Pikes Peaken

A 47 Magpul Ronin 47 egyedi motor, amiket a 47 magára maradt szamuráj ihletett – innen ered a név – és mindegyike Buell alapokra épült. Korábban bemutattunk róluk egy elég jó kis videót.

Az egyes számú motor különbözik a többi 46-tól, ahogyan Oishi is más volt, mint kardforgató társai. Míg a Roninok mindegyike Buell 1125R alapokon nyugszik, addig az Oishi Yoshio ruhája alatt egy Buell 1190RX rejt?zik. A motort elnézve gondolhatnánk, hogy a szépsége a legfontosabb tulajdonsága, de a látszat csal. Az Oishi Yoshio többre képes, mint begy?jteni a csodáló pillantásokat.

A június végi hegyi felfutón a Pikes Peak veterán és többszörös futamgy?ztes Travis Newbold ül majd a nyergében, akinek volt már alkalma pályán kipróbálni egy az Oishivel szinte azonos Ronin példányt, kivéve, hogy abban egy 1125R blokk volt. Newbold szerint a motor kezelhet?sége egészen különleges, olyan érzés, mintha sínen futna még nagy sebességnél is.

A 93. Pikes Peak izgalmasnak ígérkezik, elég csak megnéznünk, milyen vetélytársakra számíthat az Oishi Yoshio: a Kawasaki H2, a Victory Project 156 és a Ducati 1299 Panigale S is szerepel a nevezési listán.

Fotó: the47.com

ugrás fel