EST. 2002

Rossi 2011-ig marad a MotoGP-ben

Az elmúlt években sokat találgattuk, vajon meddig marad sikerei helyszínén az autósporttal is kacérkodó Valentino Rossi. Az érintett maga tett pontot a nyitott kérdésre: 31-32 éves koráig szeretne két keréken versenyezni, ami azt jelenti, hogy 2011- után akasztaná szögre motoros bukóját a Doktor. Arra nem tért ki a hétszeres világbajnok, mely kategóriát választaná az autósportban: F1, Rally esetleg DTM? Az elmúlt évben ugyanis mindhárom sorozatban megfordult, vagy tesztelt sokak kedvence.

Jelenlegi szerződése 2008-ban, vagyis jövőre jár le, de saját bevallása szerint nagyon jól érzi magát a Yamaha csapatban, nincs miért másik egységhez szerződnie. Egy biztos: jelenleg nem küzd az olasz fenomén motiváció hiányával, hiszen itt van neki ebben az évben játszópajtása, Casey Stoner, akiről nemrégiben nyilatkozta, hogy sokkal nehezebb elkapni egy versenyen, mint a jelenlegi uralkodót, Nicky Haydent.

Hogy a hétvégén esedékes Német Nagydíjon is sikerül-e az idén bombaformában köröző Stoner legyűrése, azt a futam utáni összefoglalónkból megtudhatjátok.

ugrás fel